Tehokas timanttitöiden taitaja

Timanttiporaus

Teemme timanttiporauksia Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun pk-seudun alueella

Timanttiporaus on nopea menetelmä LVI- ja sähköurakoinneissa. Porauksella saadaan tehtyä IV-reiät, putkireiät sekä muut talotekniikan läpiviennit aina lattiasta seinään ja kattoon, erityisen tarkalla lopputuloksella. Etuna on myös pölyttömyys ja runkomeluttomuus, joiden ansiosta timanttiporaukset sujuvat melko huomaamattomasti. Muita kohteen tehtäviä tai kohteen käyttöä ei tällöin tarvitse rajoittaa. Työskentelemme pääasiassa yrityksille ja rakennusliikkeille Espoon, Helsingin, Vantaan sekä muun pk-seudun alueella.

Timanttiporausten ja sahausten asiantuntija

Me Suomen Tehoporaus Oy:ssä työskentelemme vahvojen ammattilaisten voimin, uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Meillä on järeä kalusto, jolla voidaan työstää vaikeapääsyisiäkin kohteita. Olemme työssämme nopeita ja tehokkaita. Laatu, luotettavuus ja avoimuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Jos timanttiporaus tarvitsee tekijää, ota meihin yhteyttä. Teemme myös timanttisahauksia ja kauttamme voi tilata rakennusten purkutöitä. Meillä on toimisto Espoossa, mutta palvelumme ulottuu laajalti pääkaupunkiseudulle.